Bine ai venit, Musafir
Trebuie să vă înregistraţi înainte să scrieţi mesaje pe acest site.

Nume utilizator
  

Parolă
  

Caută în forumuri

(Căutare avansată)

Statisticile forumului
» Membri: 145
» Ultimul membru: ytoqele
» Subiectele forumului: 12
» Mesajele forumului: 19

Toate statisticile

Utilizatori conectaţi
În acest moment sunt 10 utilizatori conectaţi.
» 0 membru(i) | 10 Musafir(i)

Ultimele subiecte
Protejarea și valorificar...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
03-22-2024, 12:39
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 1,301
PACTUL VERDE-SONDAJ
Forum: Pactul verde
Ultimul mesaj a fost postat de: HOTEA MARIA
02-23-2024, 11:33
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 881
Tineri voluntari în Ille-...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
08-19-2022, 12:52
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 3,012
Strategia 2030 - consulta...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
07-11-2022, 10:14
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 1,985
Ghiduri Agende județene -...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
02-21-2022, 17:24
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 3,479
Strategia 2030 - analize ...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
08-19-2021, 11:02
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 8,134
Regulamentul de organizar...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: alex.turcu.cjsibiu
03-15-2021, 10:35
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 11,119
Ghiduri Agende județene
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
03-03-2021, 14:11
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 10,840
Dezbateri microregiuni - ...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
03-03-2021, 13:51
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 10,420
Focus grupuri / domenii s...
Forum: Consiliul Civic Consultativ
Ultimul mesaj a fost postat de: dana.lupica.cjsibiu
02-05-2021, 15:51
» Răspunsuri: 0
» Vizualizări: 11,963

 
  Protejarea și valorificarea, în scop turistic, a patrimoniului natural și creșterea s
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 03-22-2024, 12:39 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

ANUNȚ CONSULTARE PUBLICĂ
privind pregătirea proiectului de investiții
“Protejarea și valorificarea, în scop turistic, a patrimoniului natural și creșterea siguranței turiștilor în zona munților Cindrel, Lotru și Făgăraș, județul Sibiu”
Autoritatea de Management pentru Programul "Regiunea Centru" 2021-2027 - Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, a lansat apelul de proiecte privind valorificarea durabilă în scop turistic a patrimoniului natural şi a resurselor balneare din mediul rural din Regiunea Centru (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu).
Proiectele se pot depune începând cu data de 29.05.2024, ora 12:00, apelul fiind unul de tip competitiv.
Deoarece turismul reprezintă un domeniu prioritar de dezvoltare pentru judeţul Sibiu, a fost analizată această oportunitate de finanțare. În acest sens, luând în considerare că cele mai importante resurse naturale sunt concentrate în zona de sud a județului Sibiu, reprezentanți ai unităților administrativ- teritoriale Județul Sibiu, Comuna Sadu și Comuna Rășinari au identificat necesitatea realizării obiectivului de investiții Protejarea și valorificarea, în scop turistic, a patrimoniului natural și creșterea siguranței turiștilor în zona munților Cindrel, Lotru și Făgăraș, județul Sibiu.
Cele trei obiective specifice ale proiectului sunt:
- valorificarea potențialului turistic natural în zona Păltiniș – Vf. Bătrâna (UAT Rășinari), prin construirea unui punct de belvedere destinat drumeților amatori;
- valorificarea potențialului turistic natural în zona Munților Lotru– Vf. Prejba (UAT Sadu) și creșterea siguranței turiștilor care parcurg trasee de drumeție montane, prin construirea unui refugiu turistic și a unui punct de belvedere destinat turiștilor;
- creșterea siguranței iubitorilor de munte care parcurg traseele de drumeție montane, prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Bazei Salvamont Bâlea Lac, județul Sibiu.
În vederea pregătirii cererii de finanțare în cadrul apelului de proiecte al Programului ”Regiunea Centru”, Prioritatea 7 – O regiune cu turism sustenabil, Acțiunea 7.1. Dezvoltarea durabilă a comunităților rurale prin punerea în valoare a potențialului lor turistic natural și cultural, Intervenția 7.1.2 – Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare, în conformitate cu prevederile Ghidului solicitantului, Consiliul Județean Sibiu a inițiat procedura de consultare publică privind proiectul de investiții propus.
În acest sens, pentru conștientizarea în legătură cu investițiile propuse prin proiect și capacitarea membrilor comunității - în contextul inițiativelor de punere în valoare a patrimoniului natural, reprezentanți ai entităților implicate în dezvoltarea locală a zonelor în care se va implementa proiectul: structuri asociative, reprezentanți ai societății civile și ai mediului de afaceri local – IMM, mici întreprinzători locali etc sunt invitați să analizeze fișa de proiect, precum și Ghidul solicitantului aferent apelului PRC/243/PRC_P7/OP4/RSO4.6/PRC_A43, modificat prin Corrigendumul nr.1, care poate fi descărcat (împreună cu anexele lui) de la link-ul https://www.regiocentru.ro/actiuni/7-1-2...-balneare/ și să participe la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
Întâlnirea va avea loc pe platforma de întâlniri virtuale Microsoft teams, în data de 7 mai 2024, ora 11,30.
Opiniile și sugestiile membrilor comunității locale referitoare la proiectul propus, care susțin promovarea turismului sustenabil, vor fi analizate în vederea integrării lor în activitățile proiectului.
Persoanele interesate să participe la întâlnirea de lucru on-line sunt rugate să solicite datele de conectare, la adresa de e-mail: irina.totu@cjsibiu.ro, până la data de 29.04.2024.
Atașăm prezentului anunț Fișă de proiect.
Persoane de contact: Oana Popa – director executiv Direcţia Strategii şi Proiecte şi Andreea Fărcaşiu
– şef Serviciul Managementul Proiectelor, tel: 0269-217733, int. 131, email: proiecte@cjsibiu.ro .

Tipăreşte acest articol

  PACTUL VERDE-SONDAJ
Postat de: HOTEA MARIA - 02-23-2024, 11:33 - Forum: Pactul verde - Nu sunt răspunsuri

PACTUL VERDE EUROPEAN

Viitorul Pactului Verde European a fost unul dintre cele mai importante puncte pe care le-am dezbătut recent alături de colegii mei din Comisia pentru Politică Economică (ECON) din Comitetul European al Regiunilor, abordând teme cu impact la nivel local și regional în UE din sfera industriei, IMM-urilor, tranziției digitale, politicii economice, investițiilor și a obiectivelor de dezvoltare durabilă.
Creșterea nivelului mării, creșterea temperaturilor estivale și intensificarea fenomenelor meteorologice extreme (inundațiile, secetele și furtunile) sunt efecte ale schimbărilor climatice cu impact semnificativ si costisitor asupra comunităților noastre.
? În acest context un „Pact Verde 2.0” este mai mult decât necesar.
De aceea, vă invit să fiți parte din dezbatere și să contribuiți la felul în care va arăta viitorul comunităților noastre și implicit al UE.
? Trimiteți până joi, 29 februarie opiniile voastre pe tema Pactului Verde 2,0, fie aici pe platforma Consiliului Civic Consultativ, fie la adresa de mail  pactulverde2.0@cjsibiu.ro 

Deschidem acest subiect cu rugamintea de a posta liber opiniile voastre.

Tipăreşte acest articol

  Tineri voluntari în Ille-et-Vilaine, Franța
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 08-19-2022, 12:52 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

Departamentul Ille-et-Vilaine, Franța – partenerul Județului Sibiu  caută voluntari
în cadrul programului departamental „Ille-et-Vilaine: tărâm al Jocurilor fără frontiere”, precum și pentru promovarea culturii române în Ille-et-Vilaine
 
 
Cooperarea descentralizată dintre Consiliul Județean Sibiu și Consiliul Departamental Ille-et-Vilaine reprezintă cea mai dinamică și fructuoasă colaborare internațională a Județului Sibiu, care durează de mai bine de 30 de ani, fiind printre cele mai importante și mai consistente dintre cooperările de acest tip din România. Această cooperare a fost susținută și de partenerii asociativi care animă legăturile dintre locuitorii celor două comunități, Asociația Solidarité 35 Roumanie – S35R și APIVS - Asociația de prietenie Ille-et-Vilaine - Sibiu.
Consiliul Județean Sibiu, împreună cu Consiliul Departamental Ille-et-Vilaine, alături de partenerii săi, vă invită să participați la selecția pentru următoarele misiuni, prin programul guvernamental francez Serviciul Civic Voluntar:
 
1.     „Ille-et-Vilaine: tărâm al Jocurilor fără frontiere”
Două organizații, partenere ale Departamentului Ille-et-Vilaine, vor primi voluntari internaționali din teritoriile de cooperare ale Departamentului. Vor fi recrutați 4 voluntari din cele 4 teritorii de cooperare: România, Maroc, Insulele din Canalul Mânecii și Mali. Misiunea are ca tema sportul - în pregătirea găzduirii Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris și în cadrul programului departamental „Ille-et-Vilaine: tărâm al Jocurilor fără frontiere”.
Cei doi parteneri ai Departamentului care vor găzdui acești voluntari sunt:
Asociația Breizh Insertion Sport (BIS): https://www.breizhinsertionsport.com/  - care lucrează cu Departamentul, pentru a îmbina sportul cu  sprijinul pentru persoanele aflate în situații vulnerabile
și
Comitetul Departamental Olimpic și Sportiv 35 (CDOS): http://www.le-sport35.com/.
Activitatea principală va fi organizarea evenimentului Fest'N'Mouv care va avea loc în iunie 2023 (eveniment sportiv în cadrul căruia vor fi primite 5 delegații străine), precum și participarea la acțiuni educaționale prin sport, care promovează spiritul olimpic și paraolimpic, valorile civice și practicarea sportului de masă.
Misiunea de voluntariat se desfășoară pe o perioadă de 8 luni, din noiembrie 2022 până la sfârșitul lunii iunie 2023, iar cunoașterea  limbii franceze pentru o bună comunicare cu partenerii și cu publicul este esențială.
Voluntarii vor fi cazați într-o reședință de tineret. Cazarea va fi acoperită prin proiect, iar voluntarul va primi o indemnizație de serviciu civic de 489,59 EUR/lună.
 
2.     Promovarea limbii și culturii române în Ille-et-Vilaine
Asociația Solidarité 35 România (S35R) din Rennes oferă tinerilor sub 26 de ani, posibilitatea de a prezenta România și Județul Sibiu în școlile din comunele franceze înfrățite, precum și in cadrul proiectelor culturale pe care aceasta le desfășoară.
Voluntarul va efectua o misiune pe o perioadă de 9-10 luni în Ille-et-Vilaine la sediul Asociației, din octombrie 2022 până în iulie 2023. Pregătirea pentru misiune se va desfășura la Sibiu, pe parcursul lunii octombrie, la partenerul nostru, Asociația de Prietenie Ille-et-Vilaine – Sibiu (APIVS). E suficient un nivel minim de franceză, cursuri avansate de limba franceză pot fi oferite pe tot parcursul misiunii. Indemnizația lunară va fi în jur de 600 EUR. Detalii se pot obține accesând: https://www.solidarite35roumanie.fr/page/1646496-volontaire-en-service-civique, iar CV-ul și scrisoarea de intenție se pot trimite la adresele de mail: solidarite35roumanie@free.fr și asociatia.apivs@gmail.com. Telefon contact APIVS: +40 729 015 821.
Termenele limită pentru înscriere sunt 01 septembrie pentru „Ille-et-Vilaine: tărâm al Jocurilor fără frontiere”, respectiv 25 septembrie pentru ”Promovarea limbii și culturii române în Ille-et-Vilaine” iar vârsta maximă a voluntarilor este de 26 de ani.
Consiliul Județean Sibiu încurajează și promovează voluntariatul, iar tinerilor dornici să aplice pentru aceste misiuni în domeniul sportului și culturii le urează mult succes!
 Fişier(e) ataşate
.pdf   Misiune voluntariat_CDOS 35.pdf (Mărime: 474.23 KB / Descărcări: 2)
.pdf   Misiune voluntariat_SR 35_APIVS.pdf (Mărime: 150.4 KB / Descărcări: 1)
.pdf   Misiune voluntariat_BIS.pdf (Mărime: 124.6 KB / Descărcări: 1)
Tipăreşte acest articol

Exclamation Strategia 2030 - consultare publică
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 07-11-2022, 10:14 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

Direcția Strategii, Proiecte
Serviciul Strategii Dezvoltare Economică şi Socială
Nr. 15722/07.07.2022
ID: VA-8
 

ANUNŢ CONSULTARE PUBLICĂ
 
 
 
            În conformitate cu dispozițiile art. 7, alin. (1) și (2) din  Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi ale Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean Sibiu, aducem la cunoştinţă publică anunțul de intenție referitor la elaborarea următorului proiect de hotărâre:
 
            PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu - 2030, elaborată în cadrul proiectului "Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu – Strategia 2030", POCA/Cod SMIS 126475.
 
            Proiectul de hotărâre, însoțit de Referatul de aprobare al Preşedintei Consiliului Județean Sibiu, precum și de Raportul de specialitate al Direcției Strategii Proiecte, Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială și de Strategia de dezvoltare economico-socială a județului Sibiu, împreună cu anexele aferente, pot fi consultate pe site-ul propriu al Consiliului Judeţean Sibiu:
În temeiul prevederilor art. 7, din Legea nr. 52/2003, cei interesați pot trimite, în scris, propuneri/opinii cu valoare de recomandare la Strategia de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu - 2030, la sediul instituției, Consiliul Județean Sibiu – Centrul de Informare Cetățeni, str. G-ral Magheru nr. 14 sau pe e-mail: programe@cjsibiu.ro, Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială – informații suplimentare: tel. 0269/217733, int. 128, până la data de 18.08.2022, ora 16.
De asemenea, în data de 27.07.2022, între orele 12-14, se va organiza, la sediul instituției și dezbatarea publică pe tema Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu – 2030, dezbatere la care sunt invitați toți cei interesați să aducă propuneri, sugestii.
Persoanele sau organizaţiile interesate, care transmit pe e-mail sau depun la sediul instituției, propuneri, sugestii sau opinii, cu privire la proiectul de act normativ privind aprobarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu - 2030, supus consultării și dezbaterii publice, vor specifica pagina și paragraful din documentația la care fac referire, motivarea/fundamentarea modificării și noua formă propusă.
 
 
 
 
Preşedintă,                                                 Secretarul General al Judeţului,
Daniela Cîmpean                                        Ioan Radu Răceu
 Fişier(e) ataşate
.pdf   Centralizator portofoliu proiecte.pdf (Mărime: 985.95 KB / Descărcări: 0)
.pdf   Strategia de dezvoltare socio-economica a judetului Sibiu_versiunea preliminara.pdf (Mărime: 7.79 MB / Descărcări: 1)
Tipăreşte acest articol

Exclamation Ghiduri Agende județene - finanțări proiecte
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 02-21-2022, 17:24 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

La Secțiunile Anunțuri de evenimenteTransparență Decizională și la Acțiunile noastre  (culturale, sportive și educaționale) au fost postate ghidurile pentru finanțările nerambursabile acordate din bugetul local al Județului Sibiu pentru proiecte culturale, sportive, educaționale, de și pentru tineret.
 https://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/
Consiliul Județean Sibiu a lansat în consultare publică ghidurile pentru accesarea de finanțări pentru proiecte culturale, comunitare, sportive, educative și de tineret  Tipurile de activități eligibile includ, în funcție de agendă, atragerea copiilor și tinerilor și nu numai, pentru practicarea drumeției și a miscării în natură pentru sănătate, în activități de valorificare sustenabilă a mediului și naturii, de elaborare de studii și cercetări privind valorile culturale și naturale, de susținere a artei inspirate din natură, în activități pentru îmbunătățirea și promovarea itinerariilor naturale și culturale existente, precum și dezvoltarea de noi trasee. Sunt încurajate activitățile care se organizează pe teritoriul județului și valorifică, promovează și susțin actorii locali - artiști, producători etc. și atrag un număr mare de participanți în județ.
Consiliul Județean Sibiu invită promotorii de proiecte interesați să trimită propuneri pentru a îmbunătăți ghidurile de finanțare și cadrul aferent dezvoltării proiectelor.
Așteptăm propunerile dumneavoastră până la data de 25.02.2022 - adresele de mail precizate în anunț sau pe programe@cjsibiu.ro .
Pentru detalii - Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Sociala - 0269/217733, int. 128 sau 135.
 Vă mulțumim și așteptăm propunerile dumneavoastră.

Tipăreşte acest articol

  Strategia 2030 - analize diagnostic pe domenii
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 08-19-2021, 11:02 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

STRATEGIA 2021-2030

Consiliul Județean Sibiu - Strategia de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu: 2021-2030, document strategic care face obiectul proiectului “Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”, derulat de Consiliul Județean Sibiu cu fonduri europene prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) - etapa analiza diagnostic. 

 
Spre consultare, se află pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, analizele diagnostic pe domeniile prioritare de dezvoltare ce vor fi cuprinse în Strategie - www.cjsibiu.ro/evenimente/sustenabilitate-inovare-bunastare-incluziune-sociala-unitate-sibiu-strategia-2030-poca35021126475/.
 
Strategia urmează a fi definitivată în următoarele luni - septembrie-octombrie 2021, va fi supusă consultării și dezbaterii publice,  iar după aprobare va sta la baza fundamentării viitoarelor proiecte ce se vor finanța cu prioritate în județul Sibiu.

Tipăreşte acest articol

  Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal
Postat de: alex.turcu.cjsibiu - 03-15-2021, 10:35 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

La Secțiunea Transparență Decizională a fost postat Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal.

https://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/35566/

 Consiliul Județean Sibiu invită toate persoanele interesate la o dezbatere publică online privind asigurarea cu caracter continuu și permanent a serviciului public de adăpostire a animalelor rănite, schingiuite, abuzate sau abandonate.

   În acest context, vă așteptăm, în data de 19.03.2021, între orele 11:00 - 12:00, la dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animalelor aflate în pericol pe raza Județului Sibiu, pentru care s-a emis ordin de plasare în adăpost, organizată de Consiliul Județean Sibiu, în mediul online, pe Platforma Teams.
Vă așteptăm să vă aduceți contribuția la definitivarea Regulamentului privind protecția animalelor, elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, republicată, modificată prin Ordonanța de Urgență nr. 175/2020 (Poliția Animalelor).Înscrierea participanților la dezbateri se va realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa programe@cjsibiu.ro. 


Așteptăm propunerile/ observațiile dumneavoastră și în scris, la adresa de e-mail: alexandru.turcu@cjsibiu.ro; Alexandru Turcu - Responsabil Regulament protecția animalelor, din cadrul Serviciului Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, telefon:0269.21.77.33, interior 135. Data limită de transmitere: 31 martie 2021, ora 16:00.

Tipăreşte acest articol

  Ghiduri Agende județene
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 03-03-2021, 14:11 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

La Secțiunile Transparență Decizională și la Acțiunile noastre  (culturale, sportive și educaționale) au fost postate ghidurile pentru finanțările nerambursabile acordate din bugetul local al Județului Sibiu cu mențiunea că avem o nouă Agenda - educațională - și cel pentru tineret este la Acțiunile noastre - sportive.


https://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/

Consiliul Județean Sibiu lansează în dezbatere publică ghidurile pentru accesarea de finanțări pentru proiecte culturale, comunitare, sportive, educative și de tineret care se vor desfășura în anul 2021 în județul Sibiu. 2021 și 2022 sunt ani tematici dedicați drumeției și conservării valorilor naturale ale județului Sibiu, ca priorități transversale în toate domeniile finanțate. Tipurile de activități eligibile includ, în funcție de agendă, atragerea copiilor și tinerilor spre practicarea drumeției, elaborarea de studii și cercetări privind valorile culturale și naturale, susținerea artei inspirate din natură, îmbunătățirea și promovarea itinerariilor naturale și culturale existente, precum și dezvoltarea de noi trasee. Pentru a descuraja concentrarea proiectelor în marile orașe, proiectele care se desfășoară în afara municipiilor vor primi punctaj mai mare.
Având în vedere dificultățile cu care s-au confruntat în ultimul an unitățile școlare, pe lângă cele patru domenii de finanțare existente, Consiliul Județean Sibiu vine în sprijinul dezvoltării educației în județul Sibiu și prin Agenda Educațională. Prin această agendă se vor finanța programe, proiecte şi acţiuni educaţionale derulate de către unitățile de învățământ preuniversitar din mediul rural și mic urban în Judeţul Sibiu, cu accent pe mișcare în aer liber.
Consiliul Județean Sibiu invită promotorii de proiecte interesați la o serie de dezbateri publice pentru a îmbunătăți ghidurile de finanțare și cadrul aferent dezvoltării proiectelor. Dezbaterile sunt și o bună ocazie de a solicita clarificări și asistență pe parcursul elaborării cererilor de finanțare. Dezbaterile publice se vor desfășura în sistem on line prin aplicația Teams, după următorul calendar:
·        16 martie 2021, orele 10-11- Agenda Educațională
·        17 martie 2021, orele 13-14- Agenda Sport
·        17 martie 2021, orele 14-15- Agenda pentru Tineret
·        18 martie 2021, orele12-13- Agenda Culturală și pentru dezvoltarea Comunității
 
Înscrierea participanților la dezbateri se va realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa programe@cjsibiu.ro.
 
Scopul acestor dezbateri este de a oferi oportunitatea tuturor celor interesați de a transmite propuneri și sugestii, dar și de a oferi detalii celor care vor să obțină mai multe informații cu privire la finanțările susținute de Consiliul Județean Sibiu. Toate propunerile și sugestiile de modificare a celor 5 ghiduri se vor transmite și în scris pe adresa de e-mail programe@cjsibiu.ro, până la data de 31 martie 2021, ora 16:00.
Variantele propuse de către Consiliul Județean Sibiu a ghidurilor de finanțare pot fi consultate pe site- ul www.cjsibiu.ro la următoarele link-uri:
·        Ghidul de finanțare pentru structurile sportive de drept privat:
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/02/Ghid-sport-26022021.pdf
·        Regulamentul de finanțare pentru structurile sportive de drept public:
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/02/Regulament-sport-26022021.pdf
·        Ghidul de finanțare pentru agenda cultură și dezvoltare a comunității locale:
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/02/Ghid-cultura-si-comunitate-februarie-2021.pdf
·        Ghidul de finanțare pentru agenda de și pentru tineret:
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/02/Ghid-ac%C8%9Biuni-de-%C8%99i-pentru-tineret-februarie-2021.pdf
·        Ghidul pentru finanțare pentru pentru programe, proiecte şi acţiuni educaţionale derulate de către unitățile de învățământ preuniversitar din mediul rural și mic urban în Judeţul Sibiu
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/02/Ghid-finan%C8%9Bare-ac%C8%9Biuni-educa%C8%9Bionale-februarie-2021.pdf
 
 
 

Tipăreşte acest articol

  Dezbateri microregiuni - Strategia 2030
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 03-03-2021, 13:51 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

Strategia 2030 - etapa de analiză diagnostic
 
Fisierele audio/video si minutele incheiate în urma desfășurării dezbaterilor publice, organizate în mediul online, pe platforma Teams, la nivelul celor 5 Microregiuni ale Județului Sibiu și a Municipiului Sibiu ( 11.11-13.11.2020), în cadrul evenimentului Fă-ți vocea auzită de autorități! au fost postate pe canalul de youtube al institutiei    https://www.youtube.com/channel/UC6_4uGH...7zw/videos   si pe site-ul www.cjsibiu.ro la rubrica dedicata proiectului << Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune Socială. Unitate. SIBIU – Strategia 2030 / POCA/350/2/1/126475 >>.

Tipăreşte acest articol

  Focus grupuri / domenii strategice
Postat de: dana.lupica.cjsibiu - 02-05-2021, 15:51 - Forum: Consiliul Civic Consultativ - Nu sunt răspunsuri

Strategia 2030 - etapa de analiză diagnostic

Fisierele audio/video si minutele incheiate la Focus Grupurile, organizate online pe platforma Teams, pe domeniile strategice pentru Strategia 2030,  au fost postate pe canalul de youtube al institutiei    https://www.youtube.com/channel/UC6_4uGH...7zw/videos   si pe site-ul www.cjsibiu.ro la rubrica dedicata proiectului << Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune Socială. Unitate. SIBIU – Strategia 2030 / POCA/350/2/1/126475 >>
Urmează să postăm și Analizele diagnostic pe fiecare domeniu strategic - varianta finală pentru consultare.

Tipăreşte acest articol