Forum Consiliul Judetean Sibiu
Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal - Versiune printabilă

+- Forum Consiliul Judetean Sibiu (https://ccc.cjsibiu.ro)
+-- Forum: Consiliul Judetean Sibiu (https://ccc.cjsibiu.ro/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Consiliul Civic Consultativ (https://ccc.cjsibiu.ro/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Subiect: Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal (/showthread.php?tid=14)Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal - alex.turcu.cjsibiu - 03-15-2021

La Secțiunea Transparență Decizională a fost postat Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animal.

https://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/35566/

 Consiliul Județean Sibiu invită toate persoanele interesate la o dezbatere publică online privind asigurarea cu caracter continuu și permanent a serviciului public de adăpostire a animalelor rănite, schingiuite, abuzate sau abandonate.

   În acest context, vă așteptăm, în data de 19.03.2021, între orele 11:00 - 12:00, la dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului public de adăpostire a animalelor aflate în pericol pe raza Județului Sibiu, pentru care s-a emis ordin de plasare în adăpost, organizată de Consiliul Județean Sibiu, în mediul online, pe Platforma Teams.
Vă așteptăm să vă aduceți contribuția la definitivarea Regulamentului privind protecția animalelor, elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, republicată, modificată prin Ordonanța de Urgență nr. 175/2020 (Poliția Animalelor).Înscrierea participanților la dezbateri se va realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa programe@cjsibiu.ro. 


Așteptăm propunerile/ observațiile dumneavoastră și în scris, la adresa de e-mail: alexandru.turcu@cjsibiu.ro; Alexandru Turcu - Responsabil Regulament protecția animalelor, din cadrul Serviciului Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, telefon:0269.21.77.33, interior 135. Data limită de transmitere: 31 martie 2021, ora 16:00.