Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbatere Publica: Varianta ocolitoare SIBIU SUD
#9
(03-04-2020, 09:58)CRISTIAN ALBEANU a scris:
Numele meu este Cristian Albeanu si sunt de profesie geolog. Sunt nascut in Bucuresti in 23.06.1973, iar de cca.4 ani sunt cetatean al Sibiului. Am participat la sedinta Consiliului judetean in 26.02.2020 privind realizarea centurii de sud a orasului Sibiu si doresc sa contribui cu experienta mea profesionala la realizarea acestui proiect. Am absolvit Facultatea de Geologie si Geofizica in cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1996 si am 20 de ani de experienta in lucrari geologice, preponderent in foraje de apa si geotehnica, atat in tara cat si in strainatate. In anul 2014 am deschis o firma de specialitate care functioneaza si astazi.Gratie experientei mele profesionale imi permit sa vin cu idei alaturi de dvs. pentru realizarea centurii de sud a Sibiului.
Pentru mine aceasta lucrare este o exprimare a pasiunii pentru meserie si totodata un mod de a contribui la dezvoltarea Sibiului si a Marginimii Sibiului, zone pe care in ultimii 4 ani am ajuns sa le indragesc, tocmai pentru ca am ajuns sa le cunosc.
Atasez aici memoriul tehnic pentru a 4-a varianta, impreuna cu anexele grafice.


Cu stima,
ing. Cristian Albeanu

Buna ziua,
Domnule Albean la prima vedere am avut impresia ca varianta dumneavoastra e aiurea, dar dupa ce am citit memoriul pare sa fie al doilea cel mai bun traseu dupa cel care propune realizarea unui tunel, asta daca se respecta realizarea centurilor ocolitoare in comunele indicate de dumneavoastra.

Felicitari pentru munca si dedicare.
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Dezbatere Publica: Varianta ocolitoare SIBIU SUD - de Alex.Vacaru - 08-12-2020, 10:23

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)