Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbatere Publica: Varianta ocolitoare SIBIU SUD
#1
Exclamation 
VARIANTA OCOLITOARE SIBIU SUD – PREZENTAREA STUDIULUI DE PREFEZABILITATE- http://www.cjsibiu.ro/varianta-ocolitoare-sibiu-sud/

         Consiliul Județean Sibiu a inițiat activitatea de proiectare, faza Studiu de Prefezabilitate, pentru ”Varianta Ocolitoare Sibiu Sud” cu scopul de a evalua din punct de vedere tehnic și economico–financiar,  continuarea proiectării pentru relizarea acestei investiții.
                  Întrucât, anterior a fost analizată crearea a unui coridor pentru ”Varianta Ocolitoare Sibiu Sud”, tema de proiectare la S.P.F. a inclus zonele minimum deservite de traseul propus, și anume: Cristian (E81 – în zona cuprinsă între Cristian și Aeroportul Sibiu) – extremitatea sud vestică a cartierului Turnișor din Sibiu – extremitatea sud vestică a cartierului Valea Aurie din Sibiu – Școala de Câini (Sibiu) – cartierul Arhitecților Cisnădie – zona Dedeman Sibiu – E68 în zona Șelimbăr.
         În cadrul studiului de prefezabilitate  au fost analizate trei coridoare pentru definirea traseului fezabil al Variantei Ocolitoare Sibiu Sud, după cum urmează:
Alexandru Turcu


CONSILIUL JUDETEAN SIBIU
Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică şi Socială
e-mail: alexandru.turcu@cjsibiu.ro
Tel: 0269/217733, interior 135

Răspunde


Mesaje în acest subiect
Dezbatere Publica: Varianta ocolitoare SIBIU SUD - de alex.turcu.cjsibiu - 02-26-2020, 11:17

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)